Camping Nautic Almata is de camping voor waterliefhebbers! Met het prachtige zwembadcomplex, de zee om de hoek en de spectaculaire rivier is er aan wateractiviteiten geen gebrek! Maar ook naast de wateractiviteiten is er een hoop te beleven op en rondom camping Nautic Almata.

Activiteiten op het water
Natuurlijk met al dat water zijn de wateractiviteiten niet weg te denken bij camping Nautic Almata! Zo zijn de kanalen en de rivier rondom de camping uitermate geschikt voor een mooie kanotocht. Kano’s zijn op de camping te huren. Op het strand kun je langs de zeilschool gaan om te leren zeilen of windsurfen. Mocht je al meer ervaring hebben kun je natuurlijk een zeilboot of plank huren en zelf het water op gaan. Voor een heerlijke verfrissende duik kun je gebruik maken van het geweldige zwembadcomplex, waar ook vele activiteiten worden georganiseerd.

Sportactiviteiten op de camping
Ook voor andere sportieve activiteiten zit je goed bij camping Nautic Almata. Of je nu wilt voetballen, beach-volleyballen, tafeltennis of mini golf wilt spelen, het kan allemaal bij camping Nautic Almata! Er is zelfs een manage aanwezig, zodat ook de liefhebbers van paarden hun sport kunnen beoefenen. Hieronder lees je meer over alle activiteiten die je op camping Nautic Almata kunt ondernemen.

Activiteiten in de nabije omgeving
Ook rondom de camping is er genoeg avontuur te beleven. Aangezien de camping zich in een prachtige natuurrijke omgeving bevindt zijn er ook avontuurlijke sporten te beoefenen. In de regio La Garrotxa kun je o.a. afdalen, mountainbiken en parachute springen! Ook de golf-liefhebbers komen aan hun trekken, want op ongeveer 20km lafstand ligt er een prachtige golfbaan.

naast sportieve activiteiten is de regio ook rijk aan cultuur en prachtige dorpjes. Hier lees je daar meer over.

Sport & Spel

Enkele speeltoestellen
Speeltuin
Sportterrein
Paardrijden (Tegen betaling)
Ponyrijden (Tegen betaling)
Minigolf (Tegen betaling)
Tafeltennistafel
Tennis
Squash
Jeu de boulesbaan
Boogschieten
Boogschieten
Boogschieten
Golfbaan (max. 10 km) 8 km, Aantal holes: 18
Pitch and putt op geringe afstand (max. 10 km)

Recreatie

Animatieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.): NL / GB / F / E, Periode: 01-07/31-08
Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.), Periode: 16-05/20-09*; (Tegen betaling)
Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen): NL / GB / F / D / I / E
Begeleide wandeltochten Periode: 16-05/20-08
Recreatieruimte
Televisie
Speelautomaten (Tegen betaling)
Disco-avonden
Discotheek

boek bij


UA-18122635-19