Camping Nautic Almata is ideaal gelegen voor een heerlijke vakantie. Met een prachtig strand, een groenrijke omgeving, authentieke dorpjes en enkele van Spaans mooiste steden in de nabije omgeving, is het hier fantastisch vertoeven!

De camping grenst direct aan het strand en ligt middenin het natuurpark Aiguamolls de l’Empordà, waar je de prachtige natuur kunt aanschouwen.het natuurgebied is zo’n 4.800 hectare groot en staat vooral bekend als prachtig toevluchtsoord van vele vogels. O.a. de slagenarend, flamingo’s en ooivaars zijn in dit natuurgebied in grote aantallen te aanschouwen. Verder is Aiguamolls de l’Empordà rijk aan vele vijvers, weiden en uiterwaarden, en komen de rivieren Muga en Fluvià hier samen.

Maar ook de geweldige kustplaats Roses (Rosas) ligt op korte afstand waar je kunt genieten van een prachtige boulevard en heerlijke eetgelegenheden. Het culturele stadje Figueres is ook eenvoudig te bereiken en dit stadje was de thuishaven van o.a. Salvadaro Dali. Hier bevindt zich ook het museum en het graf van Salvador Dali. Dit prachtige museum, een waar surrealistisch bouwwerk, is zeker een bezoekje waard! En vergeet dat niet te genieten van al het andere moois van het stadje Figueres.

Als je een dagje naar een echte wereldstad wilt moet je natuurlijk een bezoekje brengen aan Barcelona. Op ongeveer 1 uur en 15 minuten rijden ligt deze geweldige wereldstad die eigenlijk een must is om te bezoeken als je er zo dichtbij bent! Als je Barcelona al kent en liever een andere Spaanse stad bezoekt is Girona de place to be! Een charmant stadje met een prachtig historisch centrum.

 

Ligging camping

Zandstrand
Grasland
Zandbodem
Ligweide
Afgebakende plaatsen
Plaatsen met enige schaduw
Plaatsen met veel schaduw
Gelegen aan rivier/beek (max. 0,1 km)
Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
Afstand tot de zee (max. 10 km) 0 km

boek bij


UA-18122635-19